САД24 Рейтинг⭐⭐⭐ ⭐⭐(4.8/5) Інтернет-магазин саджанців розплідника САД24

Ялівець горизонтальний Андорра Компакт, контейнер 0,5-3 л, висота 15-20 см, вік 3 роки

Наявність:
В наявності
Ціна :
170,00 грн./шт
Кількість:
ОПЛАТА:
ДОСТАВКА:
Нова пошта
Приймання замовлень:
+38(066)50-62-326; +38(068)48-92-943
  
Безкоштовна консультація: +380684892943, +380665062326

Опис товару

Ялівець горизонтальний Андорра Компакт (Juniperus horizontalis Andorra Compact) - відрізняється подушковидной кроною з втечами, що піднімаються, і сизо-зеленою хвоєю, що набуває фіолетового забарвлення взимку, висотою до 0,3 та діаметром крони понад 1 метр. Всі гілки косо піднімаються вгору від центру рослини. Хвоя в основному лускоподібна, зрідка голкоподібна, дрібна, сизо-зеленого або світло-зеленого кольору, взимку з фіолетовим відливом. На ростових пагонах хвоя розташована мутовками і дуже рідко. Зростає повільно. Стовбур і пагони: Чагарник, що стелиться по землі з щільною подушкоподібною кроною висотою до 0,3-0,4 м і діаметром крони більше 1 метра в 10 років. Пізніше досягає висоти 0,4-0,5 і діаметра 2 м. Усі гілки косо піднімаються вгору від центру рослини. Росте повільно. Хвоя: Хвоя в основному лускоподібна, зрідка голкоподібна, дрібна, сизо-зеленого або світло-зеленого кольору, взимку з фіолетовим відливом. На ростових пагонах хвоя розташована мутовками і дуже рідко. Вимоги до грунту: До родючості грунту невибагливий, але віддає перевагу супіщаним, досить вологим грунтам.
Світлолюбність: Світлолюбний, але виносить невелике затінення. Страждає від сухості повітря. Не терпить застою води.
Морозостійкість: Зимостійкість висока.
Призначення: Застосовується в одиночних та групових посадках на кам'янистих гірках і схилах, для підбиття більш високорослих чагарників.

Посадка та догляд за ялівцем горизонтальним Андорра Компакт

Ялівець краще висаджувати на сонячних місцях, допускається невелике затінення. Відстань між рослинами, що висаджуються, від 0,5 до 2 м. в залежності від розміру.  Посадкова яма повинна бути в рази 2-3 більше земляної грудки і глибиною, для дорослих рослин до 70 см. На дні ями роблять дренажний шар з піску або битої цегли товщиною близько 20 см. При посадці важливо, щоб коренева шийка не була заглиблена.

Ялівці віддають перевагу грунту з реакцією від слабокислого до нейтрального. Ґрунтова суміш виробляється у співвідношенні 2:1:1 з торфу, піску  та дернової землі відповідно.  Після посадки рослину потрібно рясно поливати протягом тижня.

У посушливе літо її необхідно поливати. Ялівці погано переносять сухість повітря, тому бажано регулярно проводити дощування. Добрива вносять щорічно навесні наприкінці квітня чи травні. Молоді рослини потребують неглибокого розпушування.

На зиму рослини присипають торфом товщиною шару 10 см, а молоді рослини накривають лапником. Колонноподібні сорти можуть страждати від сильних снігопадів, тому восени гілки притискають до стовбура стрічкою або мотузкою.

Оплата та доставка

Варіанти доставки
  • Нова Пошта (у відділення)
  • Нова Пошта (кур'єром)
  • Самовивіз
Варіанти оплати
  • Онлайн оплата Приват банк Камінський І.І 4149 4993 7958 4004 ( В призначенні платежу вказуйте фамілію отримувача товара)
  • Предоплата, повна оплата
  • Накладений платіж, по мінімальній пред оплаті Оплачуєте на пункті Нової Пошти
Каталог
Контакти
  • САД24
  • Україна Луцьк, Волинська обл. вул.Шопена 22